OVER

Hallo ik ben Leonie van de Lagemaat - van Bentum. Ik breng concepten tot leven met illustraties. Ik teken wat jij wilt verbeelden zodat het niet bij een idee blijft maar werkelijkheid wordt. Als ik dan ook iets kan bijdragen om de wereld een stukje mooier te maken, doe ik dat graag! Ik werk gedetailleerd met ton-sur-ton kleurencombinaties en zoek net dat contrast op, voor een aantrekkelijker beeld. 

In 2012 heb ik de opleiding kleur- en interieuradvies met cum laude afgerond op Nimeto Utrecht. Daar is mijn interesse in kunstgeschiedenis en kleurenleer ontstaan. Gaande weg ontdekte ik dat mij meer wilde specialiseren in communiceren middels kunst en design. Hoe kun je met beelden, de tekst of het concept nog meer versterken? Ik studeerde af aan de kunstacademie Fontys Hogeschool van de Kunsten in de richting Art Communication and Design.  

Wat begon met kleine opdrachten naast mijn baan bij de drukkerij voor familie en kennissen, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar ik trots op ben. 'De Conceptkamer'. "Dé kamer waar concepten tot leven komen." Van webshop, illustraties in opdracht tot grafisch ontwerp op maat en alles wat daar tussenin zit!

© 2022 - 2023 De Conceptkamer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel